Assessor/a Fiscal anglès alt - Andorra la Vella

 • Jornada
  Tiempo completo
 • Salario
 • Tipo de contrato
  Indefinido
 • Experiencia
  De 2 a 5 años
 • Localidad
  Barcelona
 • Num. Vacantes
  1
 • Referencia
  1D4E2BF2-20B7-305F-B1FA-DAA8B8B39311

Si busques un canvi d'aires i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint, pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant!
En Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor/a Fiscal amb anglès avançat per a important auditoria - consultoria del País.
Podràs gaudir d'un entorn fabulós si t'agrada gaudir en el teu temps lliure de la muntanya i d'esports a l'aire lliure. Si busques un canvi d'aires i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint; pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant!!A Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor Fiscal amb anglès alt per a important consultor/a del Principat. Podràs gaudir d'un entorn fabulós si t'agrada gaudir en el teu temps lliure de la muntanya i d'esports a l'aire lliure.

Requisitos
Necessitem que tinguis experiència mínima de 4 anys en un lloc similar; Titulació en Dret, ADE, o Econòmiques. Nivell avançat de català i anglès. Valorable Màster o postgrau en Fiscalitat.
Has de tenir possibilitat de residir a Andorra ja que el lloc de treball és al país, per a això has de tenir clar que pots canviar de residència. Entre les teves funcions, es trobaran:
- Elaboració d'autodeclaracions de clients.
- Gestió de requeriments i contesta d'aquests.
- Assessorament fiscal (fusió de societats, etc.)
- Gestió tributària.

Responsabilidades
Es tracta d'una posició estable. En aquest lloc de treball, no es contempla la possibilitat de treballar de manera remota, ideal si ets una persona a la qual li agrada treballar en equip i tractar amb persones.
Si aquesta oferta reuneix tot el que estàs buscant, no ho dubtis, apunta't ara i estarem encantats de donar-te tots els detalls personalment.