Enginyer de millora continua

 • Jornada
  Tiempo completo
 • Salario
 • Tipo de contrato
  Indefinido
 • Experiencia
  De 2 a 5 años
 • Localidad
  Malgrat De Mar
 • Num. Vacantes
  1
 • Referencia
  40DE6960-2B1B-9EC6-D716-F971E5E1C666

Desenvolupes el teu treball com a Enginyer/a de millora i cerques un projecte estable per a la zona de Malgrat de Mar? Si es així segueix llegint, t'estem buscant!Des de Adecco selecció col.laborem amb una important empresa de l provincia en la incorporació d'un/a Enginyer/a de millora per supervisar els processos productius existens o de nova implementació col.laborant amb la resta dels departaments.

Les funcions a desenvolupar serien:·Participar en la implantació del sistema de millora continua, respectant les exigències de seguretat del Grup.·Pilotar operativament el conjunt de tallers/grups de millora, assegurar la formació de la línia jeràrquica en la totalitat dels mètodes de progrés pertinents per a la Planta i seguiment dels equips multidisciplinaris implicats als projectes.

·Valorar els èxits i avanços.·Perpetuar les accions.·Participar a la concepció dels nous estàndards.

·Garantir el respecte dels mètodes, incloent l'exactitud del càlcul dels indicadors de rendiment del projecte.·Mantenir l'estat d'esperit "kaizen" al sinus de l'Organització.

·Sempre haurà de tenir en compte la seguretat tant en els projectes nous com en els temes dadequació de maquinaria, ergonomia en el lloc de treball, estandardització, Smed...

Requisits

Ingeniería Industrial organizació industrial, mecánic/a o similar

Experiència en entorn productiu al menys 2 años

Nivell dIngles B2


¿Qué oferim?

-Contrate estable directe per empresa

- Horari de treball flexible de Dilluns a Divendres de 8h a 13h i de 14:30h a 18h. Messos de Juny, Juriol i Agost de 7h a 15h.

- Salari atractiuEn Adecco creemos en la igualdad de oportunidades y apostamos por el Talento Sin Etiquetas