Operari/a de taller

 • Jornada
  Tiempo completo
 • Salario
 • Tipo de contrato
  Indefinido
 • Experiencia
  Menos de 1 año
 • Localidad
  Vic
 • Num. Vacantes
  2
 • Referencia
  E5A87680-8E81-08C7-B2D3-CEC14BD02EE5

T´agradaria treballar en una empresa referent i experto/a en la reparació i substitució de llunes? Per a tu és molt important el servei que s´ofereix al client, així com la qualitat i la seguretat? Vols treballar en una empresa que t´ofereixi formació i especialitzar-te en el sector? Si totes les teves respostes són afirmatives, no ho dubtis aquesta és la teva oferta inscriu-te!

A Adecco estem buscant Ajudant/a muntador de llunes per a Vic. Les teves principals funcions seran la realització i reparació de cristalleria de l´automòbil seguint els procediments i instruccions de treball que marca l´empresa. Per a això faràs ús de les eines apropiades, per a aconseguir realitzar els serveis en temps i amb la qualitat i estàndards que marca l´empresa, per a la satisfacció total del client.

Què oferim?:

- Contractació directa per empresa, opció indefinida o temporal de sis mesos.

- Horari jornada partida de Dilluns a Divendres i Dissabtes rotatius

- Formació contínua, no et preocupis si no aportes formació en mecànica t´ajudessin a formar-te! A més, podràs optar a beques formatives.

- Altres beneficis com: descomptes en diferents serveis i oci per a gaudir del teu temps lliure, plataforma per a tenir una vida més saludable, entre altres!

Quins són els requisits?

- Formació, mínim EGB o ESO. Desitjable: Formació nivell tècnic (tipus FP1 Automoció, Mecànica, Xapa i Pintura, etc., o Cicle Formatiu corresponent).

- Experiència: mínim experiència en llocs on s´exerceixin tasques manuals de muntatge i precisió, preferiblement en sector de l´automòbil. Desitjable i recomanable experiència prèvia en muntatge de llunes com a minim d´un any, però si no el tens no et preocupis valorarem igualment la teva candidatura!.

- Permís de conduir.

Si t´apassiona el món de l´automòbil, si per a tu és molt important donar un servei de qualitat i que el client surti amb un somriure i et ve de gust un nou projecte que et permetrà aprendre i millorar , aquesta és la teva oportunitat, no el dubtis, apunta´t i en breu estarem contactant amb tu!!

Requisitos
Coneixement en montura i precisió

¿Qué ofrecemos?
Beneficis socials/Variables en ventes