Preparador/a de Comandes - Magatzem

 • Jornada
  Tiempo completo
 • Salario
 • Tipo de contrato
  Indefinido
 • Experiencia
  Sin experiencia
 • Localidad
  Centelles
 • Num. Vacantes
  3
 • Referencia
  AF7A7509-0C08-7F3F-231E-61FCB7247E17

Vols una feina dinàmica i activa? Els horaris intensius són els que s'adaptan al teu dia a dia? T'interessa el funcionament i treball dins dels magatzems?

Aquí treballaràs com a Preparador/a de Comandes, en una empresa d'alt volum i amb presència a tot Catalunya, en una feina estable i amb projecció.

Tindràs:
- Horari intensiu de matins (6-14h), tardes (14-22h) o nits (22-6h).
- Salaris competitius, en un rang de 1600€ a 1900€ bruts mensuals.
- Oportuntiats de creixement personal i professional.
- Contracte directament per empresa, ja no hauràs de preocupar-te per trobar feina.
- Descomptes i avantatges del grup.
- I més!

Si no et quadra cap dels horaris comentats, també hi ha la possiblitat de treballar en 4rt torn (Dissabtes i Diumenges + un dia entre setmana i festius)le per desplaçar-se al lloc de treball.

Requisitos
Si disposes d'experiència en el Sector Logístic està genial! Si no és el cas, no pateixis, des d'Adecco valorarem la teva candidatura, busquem persones amb il·lusió, ganes de treball i compromís, per tal d'adherir-se i poder créixer amb aquesta oportunitat.Responsabilidades
T'encarregaràs de preparar les comandes per aprovisionar tots els centres de l'empresa, mitjançant PDA o radiofreqüència.

Tindràs un periòde d'adaptació, on l'empresa vetllarà perquè coneixis tot el funcionament del centre i puguis desenvolupar les teves tasques de la millor forma possible. Per la teva part, només hauràs d'aportar ganes de treballar, compromís i una combinació d'energia amb dinamisme per arribar als objectius fixats.

A què esperes? Apunta't!