Teleoperadors/es Vendes (Torn Tarda)

 • Jornada
  Tiempo parcial
 • Tipo de contrato
  Temporal
 • Experiencia
  De 1 a 2 años
 • Localidad
  Barcelona
 • Num. Vacantes
  15
 • Referencia
  01F8F007-0A98-AD7C-5AEE-1686AF54AAD5

T'agradaria treballar en un dels Contact Center més importants a nivell internacional? T'atrau la venda telefònica i el teu perfil és marcadament comercial?

En aquest lloc de treball podràs fer-ho. La teva funció principal serà la de recerca de nous clients potencials per a l'empresa mitjançant l'emissió de trucades fredes i, a través de l'assessorament, garantir la contractació dels serveis i productes energètics de llum i gas.

La jornada de treball és de 30 hores setmanals de dilluns a divendres, en horari de 15h a 21h.

Actualment, a causa de la situació de l'COVID-19, després de les primeres setmanes de treball a les oficines de Majorel, l'empresa ofereix teletreball fins a nou avís.

Si no tens experiència, no et preocupis. L'empresa s'encarrega de posar al teu abast una formació inicial de 5 dies que et permetrà desenvolupar les teves habilitats i capacitats des del primer dia.

Si vols compaginar els teus estudis i / o aficions amb un treball a mitja jornada, tens dots comercials i t'apassiona el món de les vendes, apunta't ara!

Requisitos
- Nivell nadiu o bilingüe dels idiomes: castellà i català
- Habilitats comercials i de negociació
- Disponibilitat d'incorporació immediata

Responsabilidades
Emissió de trucades fredes per a la venda i assessorament dels productes i serveis d'una de les companyies de gas i llum més conegudes.